Får det lov att vara ett glassigt sommarjobb?
Fart, fläkt och glass i en härlig kombo. Häng med oss!
Mise en place
Allt på plats. På skärtorsdagen öppnar vi igen och tiden går inte jättelångsamt tills dess tror jag.
Frågar man inget får man ingenting veta
Vad är lätt? Vad är gott? Och vad har jag missuppfattat?
Stracciatella har något…
Det är tidigt 90-tal på en av de minsta orterna i Bergslagen och vi har en briljant idé.
I mörkaste november innan det vänder
Nu är klockan 16.22 och utanför rutan syns bara mörkblå silhuetter och enstaka ljusprickar. Vi går upp, går till jobb och skola och tiden snurrar fram i sakta mak.
Prepperåret 2022
Med konserver i garaget och en glassmaskin på väg. 2023, vi har väntat på dig.
Längre kö än till New Yorks bästa bagel och så värt det!
Det här besöket inspirerade mig idag.
Fem viktiga saker jag lärt mig om gelato
Tålamod, ja tack, det kan jag tänka mig att träna på.